Over Lia

Lia Smink

Ik ben Lia Smink en woon samen met mijn partner en 3 kinderen in Hoevelaken. Na de middelbare school ben ik de verpleging in gegaan. In eerste instantie ben ik werkzaam geweest als psychiatrisch verpleegkundige en na de HBOV-opleiding heb ik in de verslavingszorg gewerkt. Mijn interesse voor natuurgeneeskunde begon in 1989 toen ik, n.a.v. een ongeval, met Touch for Health in aanraking kwam. Ik was hier zo enthousiast over, dat ik zelf Touch for Health cursussen en andere trainingen op dit gebied ben gaan volgen.

In 2009 heb ik een Natuurgeneeskundige opleiding (Bloem Balans) afgerond en combineer ik dit met allerlei technieken uit de kinesiologie (opleiding Topki).

Het is prachtig om te zien wat er allemaal mogelijk is. Ieder mens is uniek en in de praktijk blijkt dat ieder mens weer iets anders nodig heeft om te herstellen. Daarom kijk ik samen met de klant naar hetgeen nodig is om tot dit herstel te komen. Een ieder, jong of oud, die om welke reden dan ook beter in balans wil komen is van harte welkom in mijn praktijk.